dilluns, 15 d’abril del 2013

EL CONSELL AGRARI MUNICIPAL D’ALGEMESÍ ACULL UN CURS SOBRE PLAGUICIDES


 
 Quasi 100 persones estan en la llista d’espera per a poder realitzar este curs pel que des de la regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Algemesí ja han iniciat les gestions pertinents per a realitzar una segona edició del mateix
 Un total de 40 persones participen en un curs sobre plaguicides que es desenvolupa des de hui i fins a divendres que ve en el Consell Local Agrari d’Algemesí. L’interés a participar en este curs ha fet que s’haja creat una llista d’espera de prop de 100 persones interessades en esta matèria, per la qual cosa des de la regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Algemesí ja han iniciat les gestions pertinents per a realitzar una segona edició del mateix .
El curs organitzat per la regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Algemesí pretén impulsar la formació i les ajudes al sector agroalimentari d’Algemesí i valencià.
El regidor d’Agricultura, Vicente Felici, ha manifestat que es tracta de “una nova iniciativa dins de les nombroses que es duen a terme al llarg de l’any de formació dels nostres agricultors perquè aprenguen com controlar i fer bon ús dels plaguicides a fi de millorar l’explotació agrària i no danyar el medi ambient”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada