dilluns, 15 d’abril del 2013

ALGEMESÍ INICIA UN CURS D’EDUCACIÓ I SOCIALITZACIÓ PER A GOSSOS



 L’Ajuntament d’Algemesí ha iniciat un nou curs d’educació i socialització canina. L’ensinistrador Moisés Belloch dirigirà estes classes teòriques i pràctiques per a gossos i propietaris dels animals a fi d’aconseguir una bona convivència entre gossos i persones, des de la base que és l’educació i socialització dels gossos, a més de conscienciar els seus amos en el respecte als altres.
Es tracta de la 24 edició d’este curs pel qual han passat al llarg d’estos anys més de 700 gossos amb els seus respectius amos. Des de l’any 2000 el compromís del consistori ha sigut posar estos cursos a la disposició de tots els propietaris de gossos de la ciutat. Amb este treball s’aconseguix ensenyar als amos en la forma d’educar, entendre i cuidar el seu gos, tant per a aconseguir la relació afectiva amb el nucli familiar com per a tindre una bona relació amb la resta de la societat.
Al llarg de dos mesos s’oferixen dos classes teòriques que vénen seguides de pràctiques setmanals. La presentació i inici d’este curs tindrà lloc el dilluns 15 d’abril a les 19.30 hores en l’aula del Teatre Municipal. La presentació inclou una demostració d’un alumne de cursos anteriors amb el seu gos, per a donar a conéixer de forma visual els objectius a aconseguir amb estos cursos.
L’èxit dels anteriors cursos ha portat a donar continuïtat a este projecte. A més dels seus objectius inicials, este treball ha servit per a potenciar el voluntariat en la Ribera, perquè una part dels gossos i amos que han passat per estos cursos s’han incorporat com a voluntaris dins de la ONG Intervenció, Ajuda i Emergències per a ajudar realitzant teràpies amb malalts d’alzheimer o amb la incorporació amb el seu gos en el grup especial de localització i rescat d’esta organització.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada