dimarts, 16 d’abril del 2013

MÚSICA, TEATRE, TALLERS I EXPOSICIONS PROTAGONISTES EN LA III SETMANA CULTURAL ROQUETTE BENIFAIÓ


Del 22 al 28 d’abril Benifaió serà el punt de trobada amb una àmplia programació

Classes magistrals de piano, guitarra o trompa, tallers d’iniciació a la música, exposicions de pintura, ceràmica o manualitats, recitals de poesia, representacions teatrals i conferències són algunes de les ofertes culturals que centraran l’àmplia programació que s’ha preparat per a celebrar durant set dies la III Setmana Cultural Roquette a Benifaió.
Una setmana intensa on els assistents participaren d’un programa l’objectiu dels quals és fomentar la cultura des de diverses vessants com són la música, la poesia i literatura, les arts escèniques o la pintura.
La inauguració oficial d’esta setmana cultural tindrà lloc el dilluns 22 d’abril a les 17:30h en el Centre Cultural Enric Valor de Benifaió.
La setmana està organitzada i patrocinada per l’empresa Roquette, col·labora en la programació la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Benifaió i el Centre d’Estudis Musicals.
Una àmplia programació que tindrà lloc en uns quants escenaris, des de la pròpia empresa Roquette per als treballadors que participen passant pel Centre Cultural Enric Valor, la Cambra Agrària, els centres escolars i la Plaça Major.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada