divendres, 19 d’abril de 2013

L’ALCALDESSA D’ALZIRA INICIA UNA RONDA DE DESDEJUNIS AMB ASSOCIACIONS I ENTITATS LOCALS L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, va iniciar ahir, una ronda de desdejunis amb representants de diferents associacions i entitats de la localitat que se succeiran cada setmana.
Els participants tindran l’oportunitat de transmetre a l’alcaldessa les seues queixes, suggeriments i opinions respecte de l’àmbit en què se centra l’activitat de la seua associació o entitat, així com d’interés general per a la ciutadania. Així mateix, l’alcaldessa els informarà sobre qüestions d’actualitat que puguen ser del seu interés.
La màxima autoritat local ha destacat: “Estes trobades són importants i és una manera de reunir-nos de manera familiar, a primera hora del matí, perquè així de manera més informal em puguen traslladar les seues inquietuds, resolguem dubtes, etc”.
El primer dels desdejunis amb representants de l’associació d’Ames de Casa d’Alzira ha resultat molt fructífer. “Hem parlat de temes d’interés general que com a ciutadanes els afecta al seu dia a dia a la totalitat d’ames de casa”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada