dimecres, 20 de febrer del 2013

PASCUAL ROMERO, DEL CD PETANCA BENIFAIÓ, ES CLASSIFICA PER AL CAMPIONAT AUTONÒMIC


 Diumenge passat es van disputar les finals del campionat individual de petanca de la Delegació Valenciana en els terrenys de joc de Paiporta. La participació del jugador del CD Petanca Benifaió Pascual Romero va ser un èxit a l’aconseguir la classificació per a disputar la Fase Autonòmica de petanca en Rabasa (Alacant). Una classificació que li atorga a més la possibilitat de disputar, segons siga el resultat de l’autonòmic, el Campionat d’Espanya Individual de petanca que se celebrarà l’11 i 12 de maig a Alacant.
Com assenyalen des del club “el nostre jove jugador va tindre una actuació molt destacada durant el campionat classificant-se en octaus i quarts de final com primer del seu grup i donant un excel·lent nivell tant al punt com al tir el que li va suposar arribar fins la final amb prou facilitat”.
També cal destacar la participació fins a octaus dels jugadors de Benifaió, Luis Berlanas, Salva Vidal i Antonio Lara aconseguint així que el club estiguera a un bon nivell durant el campionat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada