dimecres, 20 de febrer del 2013

EL PSOE DE L RIBERA ALTA DENÚNCIA QUE LA REFORMA DE L’ADMINISTRACIÓ LOCAL POSA EN PERILL SERVICIS ESSENCIALS PER ALS CIUTADANS

Fernando Pascual

 El secretari d’organització dels socialistes de la Ribera Alta, Fernando Pascual, considera que vendre com a novetat que a partir d’ara els alcaldes de menys de 1.000 habitants no cobraran és un argument fals perquè és desconéixer la realitat, perquè estos alcaldes ja no cobraven ni un euro.
Segons Pascual el que pretén el Partit Popular és començar la casa per la teulada, deixant en l’aire la prestació de servicis essencials. Amb esta mesura estem davant d’un procés de tancament de molts Ajuntaments xicotets, que són la majoria en la nostra comarca, i que són molt importants perquè responen tots els dies a les necessitats dels ciutadans.
El responsable socialista afirma que la reforma local que planteja Rajoy buidaria de competències als Ajuntaments que tenen menys de 20.000 habitants, i per això el PSPV de la Ribera Alta anuncia que hi haurà una resposta contundent davant d’esta flagrant inconstitucionalitat. Amb esta reforma hi haurà ciutadans de primera i ciutadans de segona depenent dels municipis en què residisquen.
Pascual assegura que es tracta d’una operació de maquillatge per a intentar fer veure que el problema són els xicotets municipis, els alcaldes i regidors dels pobles, quan la realitat és que les costoses estructures polítiques i institucionals estan en les grans ciutats com Madrid, València o Barcelona.
El dirigent socialista ha instat els líders del Partit Popular en la Ribera Alta, que defenguen als municipis xicotets, que reconeguen i detallen quant es va a estalviar en la nostra comarca amb esta reforma de la llei i que expliquen que el ciutadà va a perdre molt més del que es diu que es va a guanyar.
Segons Pascual si el govern finalment aprova esta nova Llei de Bases de Règim Local, els socialistes utilitzarem tots els recursos institucionals a l’abast perquè no s’aprove pel parlament.
Pascual afirma que la proposta del govern de Rajoy és regressiva, els socialistes ens neguem que els servicis bàsics es lleven als Ajuntaments per a portar-los a les diputacions i que estes els privatitzen. El Partit Popular amb esta nova reforma l’única cosa que pretén és fer negoci a costa de disminuir la qualitat de vida dels ciutadans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada