dimecres, 20 de febrer de 2013

SUECA CONVOCA UN PREMI PER A LA FOTOGRAFÍA QUE MILLOR REFLECTISCA LA IGUALTAT ENTRE HÒMENS I DONES  Les Regidories d’Acció Social i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Sueca, el Projecte Riu-Sueca, el Centre de Salut Pública d’Alzira i el Centre Superior d’Investigació en Salut Pública de València, han organitzat un concurs de fotografia amb l’objectiu de premiar la millor imatge que represente la igualtat entre hòmens i dones en la ciutat de Sueca, “d’esta manera, els amants de la fotografia tenen l’oportunitat de retratar sentiments, inspiracions, formes, colors o sensacions que emboliquen i reflectixen esta idea”, en paraules dels organitzadors.
Podrà participar en este concurs tota persona física que ho desitge, per parelles o en grups, siga quin siga el seu país d’origen, nacionalitat o residència. En el cas de menors d’edat, hauran d’adjuntar a la seua sol·licitud una autorització dels seus representants legals. Les fotografies hauran de ser inèdites, i les persones participants hauran de ser posseïdores íntegres dels drets de propietat intel·lectual, sense cap excepció. En les fotografies en què apareguen persones recognoscibles, serà imprescindible aportar un escrit firmat, autoritzant l’ús de la seua imatge. Les dimensions de les fotografies originals seran de fins a un màxim de 30 x 21 cm (Din A4), en paper fotogràfic, i s’hauran de presentar sobre un fons de cartolina de 40 x 50 cm. Les fotografies podran ser en blanc i negre, color o qualsevol tècnica fotogràfica no modificada. Cada participant podrà presentar com a màxim tres fotografies, que hauran d’anar acompanyades d’un text descriptiu de la imatge en relació al tema del concurs.
Les fotografies participants es presentaran, del 25 de febrer a l’1 de març, en horari de 9.00 a 14.00 hores, en el Claustre dels Franciscans, Plaça del Convent 12. El jurat està constituït per dos representants de l’Ajuntament de Sueca, dos membres del Grup d’Acció Participativa del Projecte RIU-Sueca, dos persones expertes en fotografia i la ciutadania de Sueca, a través del vot popular dels visitants que acudisquen a l’exposició que mostrarà totes les fotografies participants, del 5 al 7 de març, en la sala Els Porxets.
La decisió del jurat es farà pública el 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, durant l’espectacle de dansa “Mediterráneo”, de la companyia Danza Mediterráneo, que s’oferirà en el Centre Municipal Bernat i Baldoví, a partir de les 19.30h. El premi consistirà en 200 euros, un diploma acreditatiu i la difusió de la fotografia guanyadora i la seua autoria. Les bases es poden consultar en la pàgina web de l’Ajuntament de Sueca: www.sueca.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada