dilluns, 18 de febrer de 2013

LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA VA ARREPLEGAR 450 ANIMALS ABANDONATS L´ANY 2012


Algemesí, Carlet, Monserrat, Montroi i Real es van adherir al servei mancomunat, que ha augmentat notablement la seua activitat en els últims mesos

El servei de recollida d’animals de la Mancomunitat de la Ribera Alta va arreplegar l’any passat 450 exemplars abandonats en els 18 municipis adherits al servei. El bon funcionament d’aquest servei i l’augment de la problemàtica dels animals abandonats ha provocat que cinc nous ajuntaments de la comarca s’hi hagen adherit durant l’últim any, ja que el servei mancomunat els resulta més econòmic i eficient.
Segons el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal García, els ajuntaments, a través d’aquest servei mancomunat, troben la solució a un problema que s’està agreujant en els últims mesos, ja que hem detectat un augment considerable de gossos abandonats que poden provocar accidents o problemes de seguretat.
Per la seua part L’empresa adjudicatària, Gossos d’Alpe, destaca la gran quantitat d’adopcions d’aquestos animals abandonats, al voltant de 300 l’any 2012, que poden gaudir d’una segona oportunitat amb una nova família d’acollida, i prepara una campanya amb els ajuntaments per a promoure la col·locació del xip reglamentari en les mascotes.
El personal del servei de recollida d’animals abandonats visita setmanalment els municipis adherits i també atén a les urgències que es puguen produir.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada