dimarts, 19 de febrer de 2013

COMPROMÍS PER CARLET PROPOSA AL PLE UN AMBICIÓS PLA D’OCUPACIÓ I PROMOCIÓ EMPRESARIAL DOTAT AMB 400.000 €


El grup Municipal Bloc-Compromís a l´Ajuntament de Carlet proposa al Ple la creació d’un pla local d’ocupació i promoció empresarial dotat amb més de 400.000 €. Per a tal finalitat, Compromís ha elaborat més de 20 esmenes al projecte de pressupostos presentat per l’alcaldia. Les quantitats per tal de dotar l’ambiciós pla s’han obtingut rebaixant les despeses de partides com atencions protocol·làries, gratificacions o sous dels regidors alliberats, que es proposa que passen a mitja jornada.
La portaveu de Bloc-Compromís, Maria Josep Ortega, ha manifestat que “la gravíssima situació d’atur en què es troba el nostre poble obliga totes les forces polítiques a unir-se en l’objectiu comú d’atacar el drama de la desocupació amb tots els mitjans a l’abast, sense mitges tintes ni minimitzant el problema com es vol fer moltes vegades des de l’equip de govern”.
Ortega ha reclamat “més sensibilitat social” al PP i l’ha emplaçat a “promoure un gran acord entre tots els grups polítics municipals i els agents socials de la nostra ciutat, un pacte local per l’ocupació que elabore un pla estratègic que integre tant un pla d’ocupació com de promoció empresarial, que hauria de contemplar una cobertura pressupostària superior a 400.000 euros per a l’exercici de 2013, i que ha de comptar amb el compromís de totes les parts per a l’aplicació de les mesures d’ocupació dissenyades”. “No tindre en compte esta condició o dissociar pla d’ocupació i de foment empresarial -afegeix Ortega- equivaldria a una mera declaració d’intencions sense objectius clarament definits i resultaria ben poc eficaç”.
La portaveu de Compromís a l’Ajuntament ha finalitzat “tendint la mà a l’equip de govern per a fer un esforç conjunt en esta matèria que redunde en benefici dels nostres conciutadans, per a la qual cosa calen sacrificis que tots hem d’estar disposats a fer.”


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada