dilluns, 4 de febrer del 2013

EL RC ALZIRA PERD 23-17 EN UN PARTIT EN QUÈ ACUMULAVA NOU BAIXES IMPORTANTS

A pesar de perdre la trobada, l’Alzira suma el punt de "bonus defensiu", i manté el lideratge del grup.

L’Alzira no va saber aprofitar la seua superioritat aclaparadora en la melé i la línia atacant va desperdiciar innumerables balons que els seus davanters els proporcionaven. Es van acumular massa absències, nou baixes en total, totes elles de jugadors habituals en l’alineació. faltaven els tres millors "centres" Daniel Grindrod, Adrián Alonso i Nacho Bertomeu, el saguer Pablo Pepiol i davanter Ximo Fraile. Massa per a enfrontar-se a un equip experimentat com el Tecnidex, acostumat al rugbi de més alt nivell.
El més greu va ser que la davantera que únicament comptava amb la baixa de Fraile, es va mostrar dèbil en defensa, deixant molts buits a l’equip valencià. De manera que, quan més atacava l’equip alzireny amb la seua línia de "tres quarts", estos van ser interceptats en un parell d’ocasions, propiciant dos assajos de huitanta metres del Tecnidex que transformats, van posar el marcador 14 a 0 per als de casa. Fins al minut quaranta, no va poder l’Alzira per mitjà del seu capità Dani Vento reduir distàncies, gràcies a la insistència del joc de davantera. Amb un resultat de 15-5 s’arribava al descans.
El desavantatge en el marcador i el vent, complicaven les coses per al segon temps, però als dos minuts de la represa, el "tercera centre" José Vicent, aconseguia amb la seua habitual potència, el segon assaig per a l’Alzira a l’eixida d’una melé. Tampoc esta vegada es va aconseguir la transformació, 14 a 10 en el marcador.
Cinc minuts més tard era el Tecnidex el que sumava tres punts per mitjà d’un "colp de castic", 17-10. Però de nou en el minut seixanta-cinc, Dani Vento, aconseguia obrir-se pas amb ímpetu pel centre de la davantera local i aconseguia el tercer assaig, que esta vegada, sí que va aconseguir transformar Palop, 17 a 17 en el marcador a pesar de totes les circumstàncies adverses.
Tot eixe malbaratament per part alzirenya, no va servir de res perquè en els últims quinze minuts, l’Alzira va ser penalitzat amb dos colps de castic més, que van passar entre pals, deixant el marcador en un frustrant 23 a 17 final.