dimarts, 19 de febrer del 2013

EL PP DE CARLET REBUTJA LES PROPOSTES DELS SOCIALISTES PER A REBAIXAR SOUS I GASTOS DELS RESPONSABLES POLÍTICS I DESTINAR ELS DINERS A PLANS D’OCUPACIÓ I ACCIÓ SOCIAL


 El Grup Municipal Socialista de Carlet, sol·licita reduir els sous dels tres regidors alliberats del PP en 50.000€. També proposava reduir a la mitat (24.000€) les indemnitzacions que perceben els regidors per assistència a plens, comissions informatives i juntes de govern , així com cancel·lar la partida pressupostària destinada a gastos de protocol (8.000€).
Amb estes quantitats, el grup socialista de l’Ajuntamiento de Carlet, proposava dotar el doble d’allò que s’ha pressupostat per a plans d’ocupació (passant de 60.000€ a 120.000€) incrementar en 12.000€ l’ajuda per a material escolar i incrementar en 10.000€ la partida per a ajuda d’emergència social.
Segons expliquen els socialistes de Carlet, d’una banda hem de donar major exemple d’austeritat en els costos, sobretot, els que incidixen directament en remuneracions dels representants polítics, i d’altra banda hem de destinar el màxim esforç a pal·liar situacions dramàtiques de desocupació, exclusió social, pobresa i fam.
L’agrupació socialista de Carlet lamenta que, una vegada més, els populars es neguen a estes propostes, pareix que les polítiques de retall no es poden aplicar a certes partides.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada