dimarts, 19 de febrer del 2013

EXALTACIÓ DE LES FALLERES MAJORS DE LA FALLA MIG CAMÍ D´ALMUSSAFES


  La comissió fallera Mig Camí d'Almussafes va celebrar, el passat cap de setmana, la presentació oficial de les seues màximes representants per al 2013, Anais Lerma Domingo i Lluch Linares Espanya, que van estar abrigades en tot moment per les seues respectives comissions, familiars i amics.
La sala d'actes del Centre Cultural va ser l'escenari dels actes d'exaltació del tercer exercici faller que viu esta jove entitat, constituïda durant l'any 2010. El president de la comissió fallera - la tercera fundada a Almussafes -, Francisco Torralba Mínguez, i el president infantil, Damián Asins García, van abrigar les falleres majors en els seus dies grans.
Ambdós exaltacions falleres van destacar per la seua originalitat. Gràcies a la gran afició pel món radiofònic d'Anais, que exercia de presentadora en La Ràdio de l'IES Almussafes durant la seua època estudiantil, la comissió li va retre un calorós homenatge convertint l'acte en un programa en les ondes que van titular "Mig Camí F.M.".
Per la seua banda la presentació de Lluch va oferir una gran aventura pel continent africà, que van protagonitzar un grup de pirates colonitzadors que finalment van ser capturats pels propis africans.
Les dos exaltacions falleres, celebrades durant la nit del dissabte i la vesprada del diumenge, van comptar amb un nombrós públic assistent i la presència de comissions falleres invitades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada