dijous, 14 de febrer del 2013

EL DIPUTAT JOAN BALDOVÍ VISITA CARCAIXENT


 El diputat de Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, participarà el pròxim dissabte, 16 de febrer de 2013, en un acte informatiu obert a tota la ciutadania, que començarà a les 20.00 hores a l’Auditori municipal (les Dominiques) de Carcaixent.
Joan Baldoví explicarà quina és la faena que fa al Congrés dels Diputats. Repassarà les iniciatives, proposicions i preguntes més importants que ha presentat durant tota la legislatura. Així mateix ens contarà quin és l’ambient que es respira a la Cambra Baixa.
Fins a dia de hui, i tenint en compte les restriccions que tenen els diputats del Grup Mixt, Joan Baldoví ha presentat més de 300 iniciatives parlamentàries, entre preguntes orals i escrites i sol·licituds d’informe, totes referides als interessos dels valencians.
També comentarà les iniciatives presentades a Madrid, a proposta del Grup municipal Bloc-Compromís de Carcaixent, entre les que destaquen: la sol·licitud al Ministeri de Foment i ADIF perquè facen plenament accessible l’estació de Carcaixent i la proposta de condonació de deutes als afectats de la pantanada de Tous.
A l’acte també intervindran Rosa Nicolau, secretària local del Bloc i regidora de l’Ajuntament de Carcaixent i Paco Salom, portaveu del Grup municipal Bloc-Compromís.
En acabar els parlaments, hi haurà un torn obert de paraules perquè totes aquelles persones que ho desitgen puguen preguntar o fer qualsevol suggeriment, tant a Joan Baldoví com a la resta de participants.
La visita del diputat de Sueca, s’emmarca dins del procés de constitució en què la coalició valencianista es troba actualment immersa. Així mateix, i abans de l’acte de Joan Baldoví, tindrà lloc l’Assemblea de constitució de Compromís a Carcaixent, en la qual participarà tota la militància i les persones simpatitzants dels partits fundadors, Bloc i Iniciativa pel País Valencià.






1 comentari:

  1. a que a anat? a opositar per a Fallera Major?? Mal tronc el paio....

    ResponElimina