dimarts, 8 de gener del 2013

MÉS DE 1.500 VEHICLES HAN PASSAT PEL PÀRQUING DE LA PLAÇA DEL MERCAT D’ALGEMESÍ


Des de l’obertura del pàrquing de la plaça del Mercat dimecres passat, 26 de desembre de 2012, més de 1.500 vehicles han passat per aquestes noves instal·lacions i han fet ús d’aquest nou servei.
Des del dimecres 26 de desembre al dilluns 7 de gener de 2013, tots aquells veïns i visitants que han utilitzat aquest servei ho han fet de manera gratuïta i han pogut conéixer in situ les instal·lacions i el funcionament d’aquesta nova zona d’estacionament vigilada.
Des de la seua obertura dimecres passat 26 de desembre, dia d’inici de les jornades de portes obertes, han anat entrat cada vegada més vehicles al pàrquing fins a aconseguir un alt nivell d’ocupació amb molts cotxes estacionats. L’objectiu de dur a terme aquestes jornades de portes obertes ha sigut impulsar i recolzar al sector comercial de la nostra localitat i oferir un nou servei als nostres ciutadans”, explica l’Alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont.
Així mateix, l’empresa adjudicatària de l’ORA ja ha instal·lat una oficia permanent en el pàrquing mateix per a oferir informació als usuaris sobre els distints tipus d’abonament i tarifes de rotació per a poder utilitzar aquesta nova zona d’aparcament així com per a informar dels requisits per a l’expedició de targetes de resident. Els interessats podran sol·licitar informació acudint a l'oficina en horari de 9 a 14 hores i de 17h a 20 hores o bé telefonants al 96.242.00.69 o através de l’e-mail: algemesi@dornier.es



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada