dimecres, 2 de gener del 2013

LICITEN EL SERVEI DE SOCORRISME DE LES PLATGES DE CULLERA PER 367.540 EUROS


  L’Ajuntament de Cullera ha tret la licitació dels serveis de socorrisme que comprenen tant als socorristes, com a les postes sanitàries, ambulàncies i platges accessibles, per un import base de 367.540 euros.
L’objectiu de privatitzar aquesta gestió, segons han informat fonts municipals en un comunicat, és aconseguir un estalvi a les arques del consistori d’entre 180.000 i 200.000 euros.
El servei mantindrà els quinze llocs de vigilància de les deu platges de Cullera i el mateix nombre de socorristes que en els mesos d’estiu serà de vint-i-cinc socorristes, tres patrons d’embarcació i un encarregat.
Per a cobrir el servei de les postes sanitàries, s’haurà de comptar amb huit sanitaris, un portalliteres, un metge i una ambulància i igualment el licitador haurà de cobrir l’atenció als usuaris de les platges accessibles, que requerixen un coordinador i cinc monitors.
l’Ajuntament ha informat que s’augmentarà l’horari de vigilància de les platges en una hora i en compte de ser de 11:00 a 18:00 hores, es retarda el tancament fins les 19:00 hores.
L´Ajuntament de Cullera informa de que traure ara la licitació respon al desig de tindre els serveis disponibles per als ponts de Falles i Setmana Santa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada