dimecres, 16 de gener del 2013

L’ESTAND INFORMATIU DE “SONA WIFI” TORNA AL MERCAT AMBULANT DE BENIFAIÓ


Sona Wifi oferirà novament el dijous 17 de gener informació als veïns


La Diputació de València ha iniciat una segona fase informativa sobre el nou servici d’implantació Wifi amb connectivitat d’Internet de banda ampla, telefonia i oci.
Benifaió serà un dels primers municipis on de nou s’ubique l’estand que oferirà tota la informació necessària als veïns que sol·liciten més dades sobre este nou servici.
Així, demà dijous 17 de gener de 10:00h a 14:00h el mercat ambulant acollirà novament este punt d’informació. Cal recordar que dijous passat 20 de desembre va visitar per primera vegada este estand el municipi.
Com informen des del departament de la Diputació encarregat d’este projecte, davant de l’alta demanda de sol·licitants s’ha decidit dur a terme una segona fase informativa.
A més, l’Ajuntament de Benifaió ha dut a terme una campanya informativa sobre este nou servici. S’han ubicat en els edificis municipals punts d’informació wifi amb fullets on s’oferix tot tipus de dades sobre este nou servici.
El projecte iniciat per la Diputació de València en 2010 arriba així la seua última fase i inicia la comercialització per mitjà de l’operadora assignada Eurona, qui, segons assenyalen fonts de la Diputació de València, “en l’actualitat presenta l’oferta comercial més econòmica del mercat garantint la cobertura al 100% del territori a l’incorporar l’opció de wifi satèl·lit”.
El projecte de la Diputació, que complix els terminis assignats inicialment, culminarà al desembre de 2013, data en què estaran plenament connectats els 265 municipis de la província de València.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada