dimecres, 23 de gener del 2013

LA RIBERA ALTA CAMINA AMB COMPROMÍS


La coalició Compromís fa els primers passos a la comarca de la Ribera Alta. El proper divendres 25 de gener a les 19:30h tindrà lloc al Centre Integral de Majors (CIM) de Carcaixent la I Assemblea Comarcal de Compromís. La protecció i defensa del territori, l’activació de l’economia productiva, la defensa dels serveis públics, com la sanitat i l’educació i la lluita pel bé comú, conformen la nostra prioritat: les persones
Compromís és una cooperativa política i ciutadana on estan partits polítics d’àmbit valencià com són el BLOC, Iniciativa i els Verds i, a més, integra també partits d’àmbit local i comarcal. De fet, a la nostra comarca s’han sumat ja grups polítics com “Compromís per l’Alcúdia” i “República”, i estem en negociacions amb altres grups independents per facilitar-ne la incorporació a un projecte que il·lusiona la ciutadania, creix i s’amplia des de la base. En aquest sentit, també són moltes les persones independents que ens han mostrat la seua voluntat de participar en aquest projecte polític i ciutadà, que suposa una nova forma de fer i regenerar la política.
Vivim un moment molt delicat a nivell social, familiar, econòmic, institucional... La crisi està fent molt de mal als elements més febles de la nostra societat, les famílies i les persones més necessitades. Compromís té molt clar que està i estarà sempre de part de les persones. I és per això que la coalició Compromís naix amb la clara voluntat de servir el poble valencià i els seus ciutadans.
El dia 25 comencem un nova i il·lusionant etapa que va a ser un revulsiu en l’actual panorama polític valencià. Encetem un nou camí a la Ribera Alta, amb el desig i la il·lusió de fer possible el canvi de polítiques, el benestar i la felicitat de les persones.

Rafa Oliver
Secretari Comarcal del BLOC de la Ribera Alta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada