dimarts, 22 de gener del 2013

LA POLICIA LOCAL DE CULLERA DU A TERME DOS DETENCIONS PER ROBATORI I FALSIFICACIÓ DE MONEDA DURANT EL MATEIX DIA


La primera d’elles, es va produir el passat 20 de gener a les 04:30 hores al Carrer Alboraya, quan es va detectar la presència de la reconeguda com F.C.M., de 49 anys, amb nombrosos antecedents policials, la qual presumptament estava intentant obrir vehicles. Si bé no es van observar danys en cap dels vehicles revisats per la Policia Local en la mateixa zona, es va comprovar que sobre l’esmentada persona existia una orde de busca i ingrés a la presó procedent d’un Jutjat Penal de València. F.C.M va ser traslladada al Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Cullera en qualitat de detinguda.
La segona detenció es va produir a les 16:15 hores, després d’un avís del regent d’un local de menjar turc ubicat en l’Av.Av.Blasco Ibáñez, per haver-los abonat un bitllet suposadament fals de cent euros.
A.K, de 43 anys, de nacionalitat lituana, va ser sorprés amb diversos bitllets i monedes, possiblement producte de la devolució realitzada amb el bitllet, al qual i a simple vista, li faltaven diversos elements que evidenciaven la seua falsedat.
Per tot això, A.K va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de falsificació de moneda i posat a disposició de de la Guàrdia Civil on es continuen les investigacions per a aclarir l’abast de la falsificació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada