divendres, 4 de gener del 2013

EL TRINQUET D’ALZIRA ACOLLIRÀ CADA DILLUNS PARTIDES DE PROFESSIONALS


 Hui s’han presentat les partides de professionals de primer nivell que, a partir del dilluns 7 de gener, es disputaran cada setmana al Trinquet d’Alzira. L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, el representant de Valnet, Alfredo Hernando, el trinqueter, Daniel Ribera i el president del Club de Pilota Alzira, Eduardo López- Pintor, han sigut els encarregats de presentar-les. Tampoc han faltat a la cita representants de CEAL i del Grup Rex, patrocinadors de les mateixes.
Cada dilluns, a les 16:45 hores, tindrà lloc una partida de jóvens promeses. A les 18:30- 18:45 hores, tindrà lloc la professional.
La primera partida de professionals, d’este pròxim dilluns, serà la semifinal disputada entre l’equip de Lleó, Salva i Raúl i l’equip que resulte guanyador dels quarts de final que es disputen hui en Llíria.
Els preus d’estes partides seran a 7 euros, 6 euros la reduïda. Si bé, els membres del Club de Pilota Alzira tindran un descompte del 50%. Seran partides de primer nivell, bé d’Escala i Corda o de Raspall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada