dimecres, 23 de gener de 2013

CONSTITUCIÓ COMPROMÍS RIBERA BAIXA


La colalició Compromís es troba immersa en la construcció de les seues estructures comarcals i locals que culminarà amb la creació del Consell General de Compromís, màxim òrgan de decisió. Amb això, la coalició passarà de ser merament electoral a ser una coalició política estable. «la Coalició Compromís es troba immersa en un procés de consolidació que la convertirà en una estructura política estable, constituïda per BLOC, Iniciativa, Verds i persones que s’adherisquen directament a Compromís. Així mateix, este procés estarà obert a altres partits independents i a la ciutadania que vulga sumar-se al projecte».
En les pròximes setmanes, es constituiran les estructures comarcals de Compromís. A la nostra comarca, s’uniran en Compromís per la Ribera Baixa tots els militants del Bloc, Iniciativa i Verds de la comarca, així com les persones que s’han apropat al moviment sense pertànyer a cap dels partits de la coalició, és a dir, adherint-se directament a Compromís que així continua amb el seu procés de consolidació per a convertir-se en una cooperativa política basada en la pluralitat i en un nou model polític obert i participatiu.
Al mes de febrer serà el torn dels col·lectius locals. Es constituirà Compromís per Sueca integrant en un mateix col·lectiu els militants suecans dels tres partits i les persones que simpatitzen amb la coalició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada