dimecres, 23 de gener del 2013

ELS REGATISTES DE CULLERA MARC JOVANÍ I ROCÍO PIRIS RECONEGUTS ENTRE ELS MILLORS ESPORTISTES DE LA COMUNITAT VALENCIANA



Marc Jovani i Rocío Piris
Els regatistes del club nàutic de Cullera Marc Jovaní i Rocío Piris rebran, el pròxim 9 de febrer, el reconeixement de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana com uns dels millors esportistes de la Comunitat Valenciana pels resultats obtinguts durant el passat any 2012.
Els regatistes de Cullera van aconseguir les primeres classificacions de la seua classe en el campionat d’Espanya de Catamarans, Copa d’Aragó 2012 open de vela, Open Badia d’Altea de vela, Hobbie Nationals Championships de Calafell i Setmana Nàutica d’Alacant, el passat mes de desembre de 2012, a més d’ostentar el títol de campions autonòmics.
Els regatistes de Cullera lamenten la falta d’interés de l’Ajuntament de Cullera en els seus més de sis anys ocupant els primers llocs del rànquing nacional de vela lleugera en la classe hobbie cat 16.
Cal destacar que, a pesar de no rebre cap tipus d’ajuda i competir amb un catamarà de més de 12 anys d’antiguedad, els regatistes del Cullera han participat en diverses edicions del campionat d’Europa on van obtindre uns bons resultats en la classificació general encara que la falta d’ajuda institucional els ha obligat a descartar la seua participació en les diferents celebracions dels mundials d’hobbie cat.
Per la seua banda La regatista de Cullera, Rocío Piris compta en el seu palmarés esportiu, als seus 19 anys, amb quatre títols de campiona d’Espanya de Catamarà, Tres Copes d’Espanya i altres títols autonòmics.
L’acte d’entrega de reconeixement tindrà lloc el pròxim 9 de febrer en l’edifici Veles i Vents de la Marina Real Joan Carles I a València.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada