dilluns, 21 de gener de 2013

ALGEMESÍ DISPOSARÀ DE NIVELL AVANÇAT D’ANGLÉS


L’Escola Oficial d’Idiomes d’Algemesí disposarà des d’ara d’un nou nivell d’anglés per a cursar en l’aulari de la localitat, un aulari dependent de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alzira.
Es tracta d’un nou servei que oferirà Algemesí en el qual els alumnes podran cursar el Nivell Avançat d’anglés, el B2, del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües. D’aquesta manera els alumnes que cursen anglés en el municipi podran accedir-hi a tots els nivells  sense necessitat de desplaçar-se i sense eixir del municipi.
L’Alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, ha destacat que l’oferta formativa en idiomes és cada vegada més necessària “per això la incorporació del Nivell Avançat d’anglés impartit a Algemesí suposa una molt bona notícia per a totes les persones que estan cursant formació d’este idioma en el municpi, especialment per als que estan ja acabant el Nivell Intermedi, ja que gràcies a la Conselleria d’Educació ara podran acabar el cicle sense eixir del municipi i sense necessitat de desplaçar-se “.
L’aulari d’Algemesí disposa en l’actualitat de formació d’idiomes d’anglés , francés i compta amb 482 alumnes inscrits d’ells 402 són alumnes que cursen anglés i 80 són de francés.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada