dijous, 27 de desembre del 2012

LA POLICIA LOCAL DE SUECA COL·LABORA AMB LA DGT EN LA CAMPANYA DE CONTROL D´ALCOHOLÈMIA


 Des del passat dia 10, fins al 23 de desembre, s’han realitzat un total de 289 proves

La Policia Local de Sueca, en col·laboració amb la Direcció General de Trànsit, ha participat en la campanya nacional que té per objectiu controlar el consum d’alcohol entre els conductors.
Des del passat dia 10, fins al 23 de desembre, s’han realitzat un total de 289 proves. D’elles, van resultar positives sis: quatre han suposat denúncies per via administrativa contra les persones que van donar una taxa superior a 0,25 mil·ligrams per litre d’aire expirat; i dos, han suposat un delicte contra la seguretat viària al superar-se la taxa dels 0,60 mil·ligrams per litre d’aire expirat o 1,2 per litre de sang.
Per a la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió, “estes proves es realitzen en compliment de la campanya de la Direcció General de Trànsit, i tenen com a objectiu principal continuar conscienciant els conductors del perill que comporta conduir davall la influència de begudes alcohòliques”. Els controls s’han dut a terme diàriament, i durant els tres torns de servici dels policies locals, de forma alternativa en diferents punts del municipi i la seua zona marítima. En cap dels casos, els agents es van trobar amb una negativa per part de les persones que es van sotmetre a les proves. “Estos resultats en el nostre municipi reflectixen un alt nivell de conscienciació i civisme, amb tan sols sis positius de 289 proves realitzades; però tot i això, no hem d’arriscar-nos a agafar el volant, perquè un accident pot arruïnar-nos tot moment de diversió”, afirma Sarrió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada