dimarts, 18 de desembre del 2012

EL COLUMPIO ASESINO ACTUARÀ EN ELS CONCERTS QFESTIVAL D’ALZIRA


El dia 27 de desembre també hi haurà Tapes Festival amb dj’s

Iván Ferreiro, Jero Romero (Sunday Drivers), Anni B Sweet, Virginia Díaz i Sidonie se sumen a la campanya “Música per Menjar” del Grup “Què Fem?”.


 El dijous 27 de desembre, previ al concert, se celebrarà el tercer Tapes Festival, la ja clàssica Ruta de la Tapa del Qfestival que combina la bona gastronomia (vins de qualitat, cerveses i tapes) amb la música dj, que s’iniciarà a les 18 h en el Bar Ca Boret d’Alzira (C/ Alquenencia, 20) per a continuar a partir de les 20 h en la Cafeteria Dreams (Av. Vicente Vidal), junt amb la Sala Vintage, on tindrà lloc el concert a partir de les 22h.
El columpio asesino és una de les bandes indie més aclamades de l’actualitat musical espanyola per crítica i públic. La banda ha tingut un creixement exponencial en els últims dos anys. En el 2012 han sigut els grans triomfadors, quasi els únics, dels Premis de la Música, amb el seu disc Diamantes. El grup navarrés es va portar els guardons a millor producció, directe, cançó de rock (Toro), àlbum de rock, i artista de l’any.
Música per Menjar” és una iniciativa solidària insòlita en el món festivalero, al permetre als assistents pagar part de l’import de les entrades amb lots d’aliments, que seran entregats a bancs d’aliments i menjadors socials. Per a això està disponible l’entrada solidària, amb la que el públic té un descompte sobre el preu normal a canvi d’aportar lots d’aliments no peribles a l’entrada del recinte. Les entrades per al Columpio Asesino tenen un preu anticipat de 12 € + 5 kg de menjar.
En la campanya participen també altres importants artistes del panorama Indie espanyol com Iván Ferreiro, Sidonie, Annie B Sweet, Jero Romero o la periodista de Ràdio 3 Virginia Díaz, que realitzaran diferents concerts durant el primer trimestre del 2013, previs al Qfestival.
Les entrades estan ja disponibles en el GRUP QUÈ FEM. Centre Sociocultural d’Alzira. Plaça General Dolz, 18. 46600 Alzira (València). Tel 96 240 26 90. Horari: de dilluns a divendres de 17 a 19.30 h. En Internet estan disponibles en www.qfestival.net. Per a més informació: contacto@qfestival.net

Qfestival celebra en el 2013 el seu quint aniversari, i l’entitat promotora, Grup Què Fem, el seu 25 aniversari.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada