dimecres, 19 de desembre del 2012

ALZIRA ORGANITZA UN PROGRAMA FORMATIU PER A JÓVENS


La “Ribera en Xarxa” ha organitzat un programa formatiu per a jóvens. Els Ajuntaments que participen en aquest programa dirigit a la joventut són: Alzira, Benifaió, Carcaixent i Pobla Llarga. També compten amb la col·laboració de la Diputació de València i de l’Institut Valencià de la Joventut.
Al gener, donarà començament el curs de monitor de temps lliure infantil i juvenil homologat per l’IVAJ. Esta activitat consta d’una etapa lectiva de 125 hores i una altra pràctica, de 100 hores. El curs comporta una totalitat de 250 hores dedicades a aprendre les tècniques bàsiques per a poder dur a terme activitats com a campaments, colònies, escoles d’estiu o activitats en una entitat juvenil o de temps lliure. Una vegada finalitzat el curs, s’obtindrà la certificació oficial, per part de l’IVAJ. Les activitats es duran a terme els dissabtes, de 09:00 del matí fins a les 15:00 hores i es realitzarà de manera itinerant en tots els pobles organitzadors del curs. El preu és de 150 euros.
D’altra banda, al febrer, començarà el curs d’animador juvenil que està homologat per l’IVAJ. Esta activitat consta d’una etapa lectiva de 225 hores i una pràctica de 175 hores. El curs comporta una totalitat de 400 hores dedicades a tècniques d’animació en campaments, colònies, escoles d’estiu o activitats en una entitat juvenil o de temps lliure. Una vegada finalitzat el curs s’obtindrà la certificació oficial, per part de l’IVAJ. El preu és de 300 euros.
A més dels esmentats cursos, els Ajuntaments organitzadors també han preparat monogràfics dirigits jóvens. El preu és de 35 euros cada un d’ells, a excepció del de manipulador d’aliments, que és de 6 euros.
El monogràfic de “Acompanyant de Ruta Escolar” es realitzarà a Alzira, els dies 13, 20 i 27 d’abril, de 9 a 15 hores.
El monogràfic “Educador de menjador” es realitzarà a Carcaixent, els dies 4, 11 i 18 de maig, des de les 9 a 15 hores.
El monogràfic “Manipulador d’aliments” es realitzarà a Carcaixent, el 25 de maig, de 9 a 14 hores. El preu és de 6 euros.
El monogràfic “Risoteràpia” es realitzarà a Alzira, els dies 21 i 28 de setembre i el 5 d’octubre, de 9 a 15 hores.
El monogràfic “Iniciació del Llenguatge de Signes” es realitzarà en La Pobla Llarga, els dies 16 i 26 d’octubre i 9 de novembre, de 9 a 15 hores.
El monogràfic “Animació Turística” es realitzarà a Benifaió, els dies 16, 23 i 30 de novembre, de 9 a 15 hores.

Per a poder inscriure’s a qualsevol d’aquestes activitats formatives que organitza la “Ribera en Xarxa”, els jóvens interessats, poden fer-ho en el CIJ d’Alzira, ubicat en el carrer Escoles Píes, número 4- 1r (Casa de la Cultura). També poden fer-ho en qualsevol dels Centres d’Informació Juvenil (CIJ) dels Ajuntaments organitzadors del Programa Formatiu per a Jóvens, en el cas d’Alzira, ubicat també en la Casa de la Cultura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada