dijous, 27 de desembre del 2012

AGUILAR: EL PSOE ARRIBARÀ FINS AL FINAL EN EL TEMA DE l’HORT DEL REDAL


Terrenys a l'Hort del Redal 
La portaveu del grup municipal socialista, Isabel Aguilar, manifesta que el comportament polític del Partit Popular i Elena Bastidas, és incorregible. És una vergonya que en política tot valga i només s’impose el poder absolut deixant de banda les decisions amb contingut democràtic, a fi d’evidenciar “ací mane jo”.
Aguilar creu que amb el tema de l’Hort del Redal, “a Elena Bastidas se li està veient el plomall més que mai. Des de la seua forta intervenció en el ple d’octubre, plena d’energia i de paraules ardents, on feia a la ponent socialista la màxima responsable d’esta comissió, només ha donat mostres que aquella intervenció va ser una cascada de paraules calentes de les quals, evidentment, la senyora Bastidas es penedix”. L’edil socialista remarca que com a ponent ha proposat realitzar la comissió el dia 29 a les 12:00 hores de desembre segons l’acord del ple d’octubre i la Sra. Bastidas “imposa el seu diví poder polític i ho canvia al dilluns, 31 de desembre a les 09:00 hores per pura cabuderia política. Dia i hora que s’ha imposat clarament per a aconseguir la mínima assistència possible, tant per part dels compareixents com pels alzirenys. Bastidas només té un full de ruta en este assumpte: com menys se sàpia i se senta millor”.
La portaveu socialista recorda que l’única cosa que li va deixar fora de perill l’alcaldessa, després de retallar-li totes les potestats de responsabilitat respecte a la comissió, va ser el poder convocar la mateixa és a dir, poder dir dia i hora respectant l’acord. Però hui comprovem que fins a açò va ser una mentida més i l’única cosa que podem és proposar.
Segons Aguilar, conforme estan posant-se les coses ens esperem més injustícies en la celebració d’esta comissió. En primer lloc esta comissió va passar de ser una comissió especial, com així indicava la moció del partit socialista per a convertir-se en una comissió informativa de foment de caràcter extraordinari. En segon lloc de poder allargar la llista de compareixents passem a no tindre cap potestat, ni la ponent ni els altres partits polítics, de poder citar a més persones que considerem responsables.
La dirigent socialista qualifica de passotisme absolut que respecte a la sol·licitud una vegada i una altra d’una còpia de l’expedient, per cada un dels compareixents i representants polítics per a un millor desenvolupament de les nostres funcions, la Sra. Elena Bastidas no ha admés esta sol·licitud, però com menys hauria d’haver tingut la decència de contestar per escrit que es nega a facilitar-nos la dita còpia i les raons.
Aguilar mostra el seu descontent cap a la manera de treballar de l’equip de govern. “Este partit utilitza unes formes que disten molt d’aquelles paraules dites al seu dia per Elena Bastidas: “esta serà la legislatura de la transparència i el consens”.
La portaveu socialista ha anunciat públicament que a pesar de les traves que pose Elena Bastidas en esta comissió assistirà a la comissió sempre amb les ganes i l’únic objectiu d’aclarir este tema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada