divendres, 30 de novembre del 2012

L’AJUNTAMENT DE BENIFAIÓ I ACEB S’UNIXEN PER A INCENTIVAR LES COMPRES NADALENQUES


L’Ajuntamentde Benifaió i ACEB ( Associacióde Comerciants i Empresaris de Benifaió ) van presentar dimecres passat a la Cambra Agrària de Benifaió l’oferta del comerç local per a aquest Nadal sota el nom MostrACEB 2012.
Una mostra a l’aire lliure amb una àmplia oferta de productes locals per a incentivar les compres nadalenques en el municipi que tindrà lloc el cap de setmana 8 i 9 de desembre a la Plaça del progrés.
El president d’ACEB, Lázaro Aranda i l’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís van donar a conéixer en la presentació oficial de MOSTRACEB dades sobre la participació de comerços, l’oferta proposada així com la programació oficial de la mostra nadalenca. Així, el president d’ACEB va confirmar que els comerços participants han pujat respecte a la fira nadalenca del passat any. Un total de 23 estands, set més que l’última edició, oferiran una àmplia varietat de productes del comerç local com alimentació, roba, roba de casa, productes d’estètica etc…”.
Cultura, música i gastronomia, les novetats de 2012
El president d’ACEB va avançar algunes novetats per a la mostra nadalenca. “Ofertes de venda de llibres, instruments i tapes a bon preu amb bars locals que han apostat per la mostra seran les novetats d’esta edició”. A més els més menuts també tindran el seu espai d’oci amb una zona de jocs infantils.
MostrACEB s’inaugurarà de forma oficial a les 11:00h el dissabte 8 de desembre i estarà oberta durant tot el cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada