divendres, 30 de novembre del 2012

EL PSOE D’ALZIRA DENÚNCIA ELS CANYARS I RUNES DE LA CONTORNADA DEL COL·LEGI TIRANT EL BLANC


La secretària general dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar,  tot i atendre les queixes dels pares i mares del col·legi Públic Tirant lo Blanc, ha denunciat en el ple que és necessari netejar la contornada d’aquest centre escolar.
Aguilar ha instat l’alcaldessa d’Alzira perquè atenga les queixes i que no permeta l’abandó en què es troben els solars existents en Tulell i faça complir les ordenances municipals, exigint la seua neteja com així ho estipula la normativa vigent.
Segons Aguilar aquest problema és ranci i la desídia que demostra l’Alcaldessa d’Alzira és alarmant, ja que no fer cas de les queixes dels centres escolars és una demostració que en la nostra ciutat hi ha un total desgovern.
La responsable socialista afirma que són moltes les denúncies que ha realitzat per escrit que encara hui no han obtingut cap resposta i mentrestant la zona de Tulell oferix una imatge deplorable, però el més important és que aquestes coses estan ocorrent en els voltants dels tres centres escolars de la nostra ciutat.
Segons Aguilar els canyars que estan pròxims a les voreres envaïxen el pas i això demostra la falta de dedicació en la seua funció per part del govern del Partit Popular i dels seus regidors.
Aguilar insta a la Sra. Bastidas, que en un termini breu es faça una volta per esta zona i comprove l’estat lamentable en què es troben els voltants d’estos centres escolars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada