dilluns, 29 d’octubre del 2012

SUECA PRESENTA OFICIALMENT LA SEUA FALLERA MAJOR 2013


El Centre Municipal Bernat i Baldoví va acollir, dissabte passat, l’acte de presentació de la Fallera Major de Sueca 2013, Esther Adroguer i Salvador, i la seua cort d’honor, formada per Sandra Adroguer i Salvador, Gema Navarro i Poveda, Andrea Cebolla i Castañer, i Carla Mateu Viel.
D’una en una van anar desfilant fins a l'escenari on les esperava el president de la Junta Local Fallera, Vicent Iborra. Finalment, va aparéixer a la sala la Fallera Major, qui va desfilar acompanyada per l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo.
També van estar presents en l’acte el regidor de Festes, Dimas Vázquez; una gran representació de la corporació municipal, del col·lectiu faller i del municipi en general; i les Falleres Majors i Juntes Locals de Dénia i Picanya.
La resta de Juntes Locals no van poder acompanyar Esther a causa de la coincidència en la celebració d’actes semblants eixe mateix dia.
Les presentadores de l’acte van ser la Fallera Major de Sueca de 2012, Rebeca Rubio, i les seues companyes de la cort d’honor, Rut Roselló, Isabel Casanova, Raquel Sansebastián, Sara Roselló i Estela Moya.
Per la seua banda, Sandra Adroguer, germana de la Fallera Major 2013 i membre de la seua cort d’honor, va ser l’encarregada d’emocionar a la protagonista de la nit amb el seu discurs de mantenidora. La vetlada va estar amenitzada pel grup de ball Active-Show, de la companyia Gòrmic.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada