dimecres, 31 d’octubre del 2012

SUECA OFERIX UNA XARRADA SOBRE ALCOHOLISME PER ALS MÉS JOVES


La Regidoria de Sanitat i Prevenció Comunitària de l’Ajuntament de Sueca i l’Hospital de la Ribera estan oferint durant aquests mesos una sèrie de xarrades amb l’objectiu d’informar la població sobre prevenció i promoció de la salut.

Dins d’aquest cicle de conferències, la doctora Ángeles Meseguer Palacios va oferir ahir una, a l’institut Joan Fuster, sobre els perills de l’alcohol, destinada especialment als més joves. “Des de la Regidoria de Sanitat hem apostat per aquest cicle de xarrades perquè entenem que és de vital importància la promoció de la salut, especialment en determinats sectors de la població com és el cas dels més joves”, ha assenyalat la regidora de Sanitat, Josefa Juan.
En la seua intervenció, la doctora Meseguer, metgessa d’Atenció Primària al Centre de Salut de Sueca, va explicar al públic assistent, en la seua gran majoria alumnes de l’institut, com ens pot afectar el consum excessiu d’alcohol, especialment en òrgans com el cervell, i com pot tindre de vegades greus conseqüències. La doctora va insistir en els efectes que pot ocasionar en grups de població determinats, com ara els joves i les dones embarassades, per la seua especial vulnerabilitat. També va fer incidència en els símptomes a tindre en compte per a evitar l’addicció.
Aquestes xarrades, oferides per la Regidoria de Sanitat i Prevenció Comunitària i l’hospital de la Ribera, estan dirigides a tota la població, per la qual cosa s’han diversificat els temes que es tractaran durant els pròxims mesos. Entre ells trobem: quines són les millors ferramentes per a previndre el tabaquisme i l’alcoholisme; com promocionar l’alimentació saludable en la població infantil; com millorar la comunicació entre pares i fills; o com entendre millor malalties com ara l’hiperactivitat, entre altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada