dimarts, 23 d’octubre de 2012

SUECA ACULL LA X EDICIÓ D´ESPAI JOVE


Una gran varietat d’artistes joves locals de diferents disciplines participen en esta edició


El Consell de la Joventut i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sueca han organitzat, del 2 a l’11 de novembre, la X edició d’Espai Jove, “un projecte alternatiu en el qual els joves artistes de la nostra ciutat poden mostrar tot allò que fan: música, teatre, audiovisuals i arts plàstiques. “Hi ha molts joves a Sueca que tenen molta il·lusió per mostrar allò que han creat, com per exemple estudiants de Belles Arts o joves artistes en general, però que troben molts impediments per a poder fer-ho”, en paraules dels organitzadors.
Gràcies al Consell de la Joventut per oferir, un any més, el seu esforç i interés perquè es puga continuar celebrant una nova edició d’aquesta iniciativa tan interessant. Des de la Regidoria de Joventut compten amb tot el nostre suport, i m’agradaria animar tot el poble de Sueca perquè els recolze igualment, que participe acudint a visitar l’exposició, així com en la resta d’activitats programades”, ha assenyalat la regidora de Joventut, Raquel Tamarit.
Espai Jove es compon principalment d’una mostra d’arts plàstiques, que es podrà visitar del 2 a l’11 de novembre a la sala d’exposicions Els Porxets. Els artistes locals que participen en aquesta exposició són: Carlos Puchades, Laura Mars, Laura Granell, Aída Máñez, Germán Rodríguez, David Viadel, Pilar Escrivà, Gissel Gorris, Lolo, Fernando Moreno, Fernando Marín, José González, Yessi Andrés, Rita Alafarga, Alba Fluixà, María Coves i Tonio Castells.
A més també s'inclouen una sèrie d’actuacions de grups joves musicals i teatrals, es realitzaran projeccions de curtmetratges i videoclips en els quals participen joves suecans. Com a novetat en aquesta edició, Espai Jove acollirà també un fòrum de debat, el Fòrum Jove, en el qual s’invita als joves del municipi a realitzar les seues propostes per a fer de Sueca una ciutat més sostenible. Tindrà lloc el dissabte 10 de novembre, a les 17 hores,  als Porxets, i els temes que es tractaran seran: Participació Ciutadana i Mobilitat Sostenible en Sueca.


PROGRAMACIÓ 2012 - DEL 2 A l’11 DE NOVEMBRE

Divendres, 2 novembre
20.00 h. Inauguració de l’exposició col·lectiva i actuació del Grup Jove del Taller Municipal de Teatre de Sueca, amb “Sinergia”.

Dissabte, 3 novembre
19.30 h. Actuació d’El Suecano Errant.
20.30 h. Actuació de John Rosemary.

Domingo, 4 novembre
19.30 h. Actuació de Jazztabé.

Divendres, 9 novembre
20.00 h. Actuació del Trio Acústic amb David Borja, José González i Carmen Rosa.

Dissabte, 10 novembre
17.00 h. Fòrum Jove (Sobre Participació ciutadana i mobilitat sostenible en Sueca).
23.00 h. Curtmetratges.

Domingo, 11 novembre
19.30 h. Actuació d’Acoustic Krabs.
20.30 h. Actuació de Toni de l’Hostal. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada