dimecres, 24 d’octubre del 2012

EL PSOE D’ALZIRA EXIGIX A L’ALCALDESSA QUE CONTESTE SI ENGUANY SUBVENCIONARA LES FALLES SENSE CASALS DE l’AJUNTAMENT



Faustino Andújar
El regidor Socialista Faustino Andújar, considera inacceptable que des del mes de juny l’Alcaldessa no conteste ni done una resposta sobre perquè no paga la subvenció a les falles que no tenen casal cedit per l’Ajuntament.
Segons Andújar després d’haver rebut queixes de distintes comissions falleres de la ciutat, han preguntat una altra vegada en el ple del mes de setembre que quan es farien efectives les subvencions i la resposta es va quedar sense contestació.
Andújar considera que les comissions que no han rebut la subvenció que com és habitual des de fa molts anys l’ajuntament les atorga per a sufragar les desperses de lloguer, tenen el dret a què se’ls diga les coses clares i sobretot que s’els diga quan rebran els diners.
El dirigent socialista manifesta que aquestes subvencions són un dret adquirit des que es va implantar la política de cedir en precari a les comissions falleres locals fruit de l’impuls que l’Ajuntament va donar a les falles fa molts anys, perquè són unes festes que aglutinen a més de 7.000 fallers i falleres, alhora que ens engrandix com a ciutat ser la segona potència mundial en falles.
Segons Andújar les falles són una festa declarada d’Interés Turístic Nacional i es mereixen un respecte i no ser ignorades en les seues preguntes i reivindicacions.
"És inaudit que a pesar de ser la Sra. Alcaldessa la presidenta consumada de les falles de la ciutat es comporte d’esta manera despreciant al conjunt de fallers d’Alzira".
L’edil socialista creu que és necessari que s’abonen sense demora les ajudes corresponents que serviran sens dubte per a millorar les festes falleres. I per això tornarà a presentar per escrit la pregunta que esta sense contestar des de fa cinc mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada