dimecres, 31 d’octubre de 2012

NOVES PROPOSTES DE COMPROMÍS PER L'ALCÚDIA PER A LES ORDENANCES FISCALS DE 2013


Compromís per l'Alcúdia ha presentant una sèrie de propostes per a la modificació de les ordenances fiscals per al proper 2013 que amb molta probabilitat seran aprovades en el plenari que tindrà lloc aquesta vesprada.
Entre elles destaquen la congelació de la taxa de recollida de fem, a la qual no s'aplicarà l'augment de l'IPC com a a la resta de les taxes.
Igualment es bonificaria amb un 50% als desocupats en distintes taxes com la de l'Escola Permanent d'Adults, Casa de la Cultura o piscina i activitats esportives. D'aquesta manera els desocupats i desocupades podrien obtindre aquesta bonificació per accedir als espectacles de la Casa de la Cultura o a la piscina descoberta tan sols presentant la targeta d'aturat o aturada.
Per altra part es duplicaria l'Impost d'Activitats Econòmiques en determinats carrers del poble que afectarà als bancs i grans supermercats del nostre poble, pel que s'obtindria un augment de la recaptació estimat en 12.000 euros.
Finament es mantindria una taxa reduïda per a les classes de valencià en nivells orals o de grau elemental com a mesura de discriminació positiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada