dimecres, 31 d’octubre del 2012

CONCERT A BENEFICI DE LA DIABETIS JUVENIL A ALMUSSAFES


La Global Walk Team València presenta “Desconcireto” del quartet vocal Melòmans



Diumenge que ve dia 3 de novembre, a les 19.30 hores, l'escenari del Centre Cultural d'Almussafes acollirà l'espectacle musical "Desconcierto", en el qual sense més instruments que les seues pròpies veus, el quartet vocal Melòmans presentarà un recorregut per diferents estils musicals. Per desé any consecutiu, la Global Walk Team de València, entitat que treballa per a la cura de la diabetis, organitza aquesta activitat cultural amb l'objectiu de recaptar fons que permeten majors inversions en projectes d'investigació per a curar la diabetis juvenil.
Una vegada concloses les lectures d'emotives cartes, en què xiquets i xiquetes d'Almussafes que patixen la malaltia de la diabetis narraran les seues pròpies experiències, arrancarà el festival benèfic per a públic familiar "Desconcierto", un espectacle en què la música, el teatre i l'humor es combinen en les dosis necessàries.
Amb María Colomer com a directora d'escena, el quartet vocal masculí Melòmans - fundat al maig del 2010 pels jóvens músics valencians formats en l'especialitat de Cant en el Conservatori Municipal “José Iturbi” de València: Edu Escartí, Gonzalo Manglano, Javi Reig i Pau Ferrer - oferirà el primer espectacle teatral de la seua trajectòria professional. “Desconcierto" reunix cançons de molt diversos estils, interpretades amb originalitat per mitjà de subtils sketches humorístics, que atrapen a l'espectador des del primer minut.
L'Ajuntament d'Almussafes brinda, una vegada més, la seua col·laboració a l'entitat organitzadora de l'acte, facilitant tots els mitjans al seu abast per a possibilitar la celebració d'esta nova edició del concert benèfic.
La Global Walk Team de València ha fixat en un preu de 5,00 euros la donació per al públic adult i en 3,00 euros l'entrada per als menors de 12 anys. A més, per a la fila 0 també s'ha establit un número de compte en una entitat bancària d'Almussafes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada