dilluns, 29 d’octubre de 2012

L´ESCOLA MUNICIPAL DE TEATRE INFANTIL D´ALMUSSAFES ESCENIFICARÀ UNA OBRA DE L´AUTORA LOCAL Mª CARMEN SÁEZ


Fragments de sueños” és el títol de la peça teatral que demà a la vesprada posaran en escena els xicotets actors de l'escola municipal de teatre infantil d'Almussafes. Mª Carmen Sáez, escriptora i poeta establida en la localitat, és l'autora de l'esmentat muntatge teatral, una adaptació d'un dels seus molts relats infantils.
L'Escola Municipal de Teatre celebrarà demà dimarts a les 18 hores, la primera posada en escena del curs 2012-2013 amb la representació pública de la peça teatral “Fragments de sueños”. Es tracta d'una adaptació teatral d'un conte inèdit de l'autora Mª Carmen Sáez, en el que es presenta un joc teatral centrat en l'abstracció necessària per a fer art.
Un total de sis alumnes del grup de teatre infantil de l'escola municipal conformen el repartiment de l'esmentada obra, dirigida pel professor de l'escola i reconegut actor valencià Josep Manuel Gil.
Mª Carmen Sáez centra la història en una jove que somia de convertir-se en escriptora i que treballa en un restaurant de menjar ràpida. El seu set d'escriure relats li impedix centrar-se en una única història, per la qual cosa mescla personatges fins que un dia la caixa dels trons s'obri.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada