dilluns, 29 d’octubre del 2012

EL FRONTÓ MUNICIPAL D'ALMUSSAFES, ELEGIT COM A SEU DE LA FINAL INDIVIDUAL DE FRONTÓ, TROFEU PRESIDENT DE LA GENERALITAT


Els amants del frontó tenen una cita obligada, diumenge que ve dia 4 de novembre, al poliesportiu de la localitat riberenca d'Almussafes, ja que durant la jornada matinal es disputaran les finals de les categories juvenil i especial del Campionat Individual de Frontó Trofeu president de la Generalitat, organitzat per la Federació de Pilota Valenciana.
Està previst que les autoritats entreguen els trofeus als vencedors, a partir de les 13 hores.
El jugador de la Pobla de Vallbona, Pascual Balaguer, s'enfrontarà a Adrián de Museros en la partida final del Campionat Individual de Frontó Valencià, prevista per a la pròxima jornada dominical a Almussafes.
Després d'una lligueta molt intensa, els jugadors que accedixen de manera directa a la final de la categoria especial són aquests dos pilotaris de raça, per la qual cosa els aficionats que es desplacen fins a frontró municipal d'Almussafes gaudiran d'una reedició de les finals disputades en 2010 i 2011 a Alfafar. Encara que sengles trobades es van decantar pel pilotari de l'Horta Nord, el vencedor de la temporada individual 2012 es decidirà per l'estat de forma i el joc de què facen gala ambdós finalistes, en el torneig que s'iniciarà a partir de les 11.30 hores.
Prèviament, es disputarà la final de la categoria juvenil, l'inici de la qual està previst per a les 10 hores.
L'alcalde d'Almussafes, Albert Girona, el regidor d'Esports, Carles Grancha, i el president del Club de Pilota Valenciana, José Ventura, assistiran a la trobada esportiva i a l'entrega posterior dels trofeus als vencedors, cerimònia que s'iniciarà a partir de les 13 hores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada