dimecres, 12 de setembre del 2012

ELS SOCIALISTES DE LA RIBERA ALTA RECOLZEN LA MOBILITZACIÓ CONTRA ELS RETALLS DE RAJOY PERQUÈ SUPOSEN UN ATAC FRONTAL CONTRA ELS MÉS DÈBILS



El secretari d'Organització dels socialistes de la Ribera Alta, Fernando Pascual, manifesta el recolzament dels socialistes de la Ribera Alta a la mobilització convocada pels sindicats per al 15 de setembre a Madrid, contra les retallades  del Govern de Rajoy.
Pascual reitera el rebuig absolut dels socialistes a eixes mesures, perquè suposen un atac frontal contra els més dèbils, els pensionistes, els aturats, els empleats públics i les famílies.
El responsable socialista manifesta que la comissió executiva comarcal se suma a la GRAN MARXA A MADRID amb la participació de totes les agrupacions de la comarca.
Segons Pascual, “és necessari que Rajoy, escolte la veu dels ciutadans perquè no podem estar callats. Hem de protestar contra els retalls socials i laborals aprovats pel Govern i en defensa dels serveis públics i de l'Estat de benestar”.
Els socialistes de la Ribera Alta consideren que la protesta del 15 a Madrid és una nova acció en defensa del present i del futur de tots i en contra de les mesures que volen arruïnar el país i que ens afecten tots.
"La situació econòmica i social en el nostre país empitjora per moments. I El Govern de Rajoy ho porta al límit, fins a afonar-nos encara més en la recessió i acabar amb l'Estat social i el dret laboral que havíem construït en els últims anys".
Pascual afirma que Espanya necessita un Govern bo i no un banc roín, així mateix ha ressaltat que “els socialistes de la Ribera Alta seran molt crítics contra la demolició de l'Estat del Benestar i la gestió del PP en la nostra comarca ja que som la que més desocupació tenim de tota la província”.
Pascual manifesta que el Partit Popular va guanyar les eleccions amb un programa i governa amb un altre. “El Govern de Rajoy governa, per tant, en descarat frau democràtic i la seua legitimitat comença a esquerdar-se. Ningú pot governar impunement contra els interessos de la immensa majoria de la societat, perquè això és un engany i una gran mentida”.
Pascual considera que una vegada més el Partit Popular obliga els socialistes a exercir una crítica rotunda, que s'incrementarà progressivament. Estarem amb els sindicats, amb els agents socials, amb els ciutadans en el carrer, en la gran marxa que han convocat a Madrid. Anem per a defendre el futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada