dilluns, 15 d’octubre del 2012

LA FEDERACIÓ DEL METALL, CONSTRUCCIÓ I AFINS D'UGT PV I LA FEDERACIÓ D’INDÚSTRIA DE CCOO PV CONVOQUEN UNA MANIFESTACIÓ PER A EXIGIR EL DESBLOQUEIG DE LA NEGOCIACIÓ DEL CONVENI COL·LECTIU DEL METALL DE VALÈNCIA


La manifestació es realitzarà el dimarts 16 d’octubre, a Almussafes, a les 10 hores, i al Polígon Joan Carles I (parc de proveïdors de FORD). El punt de concentració i eixida serà la rotonda de l’entrada principal, i recorrent l’Avinguda de la Foia fins al final, per a tornar després al punt de partida.
L’actitud de FEMEVAL (Federació Empresarial Metal·lúrgica Valenciana) impedix, qualsevol possible acord respecte al Conveni Col·lectiu per a la Indústria del Metall de València.
Segons UGT PV, "considerem que volen aprofitar la conjuntura actual per a retallar de manera abusiva els drets dels treballadors i treballadores, i això no podem acceptar-ho".
Facilitar que es despengen les empreses del sistema de remuneració i quantia salarial, facilitar la modificació substancial de les condicions de treball, eliminar l’article 19 (Tòxics, penosos i perillosos), eliminar l’article 16.1. referit a l’antiguitat consolidada, establir 175 h. de flexibilitat + 40h per causes tècniques, econòmiques i organitzatives, flexibilitzar les vacacions obligatòriament sense contraprestació, disminuir els dies de llicència, penalitzar la incapacitat temporal augmentant el nombre de dies per a complementar el 100%. són alguns dels punts plantejats per la patronal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada