dimecres, 17 d’octubre del 2012

EL PSOE DE LA RIBERA ALTA DESAUTORITZA LA SEUA REGIDORA EN LA MOCIÓ DE CENSURA PRESENTADA AL MUNICIPI DE COTES


La Comissió Executiva del PSPV-PSOE de la Ribera Alta,   a causa de la decisió de la regidora Dolores Mascarell Signes de recolzar una moció de censura que facilitaria l'accés a l'Alcaldia de Cotes al Partit Popular, ha acordat desautoritzar la regidora electa d'aquesta formació a actuar en nom o davall les sigles del PSPV-PSOE.
El secretari general dels socialistes de la Ribera Alta, Robert Martínez, ha assegurat que els socialistes de la comarca desautoritzen amb total rotunditat la moció de censura presentada per la regidora del PSPV-PSOE a l'Ajuntament de Cotes.
Martínez ha explicat que la competència única i exclusiva d'aprovar la presentació d'una moció de censura és de la direcció del partit. Aquesta regidora s'ha situat fora de l'organització des del punt de vista estatutari, fora de la política PSPV-PSOE i actua única i exclusivament a títol particular.
El dirigent socialista ha insistit en el fet que l'esmentada moció de censura és injustificable, “amb esta moció s'altera la voluntat dels veïns i veïnes de Cotes. Açò no és bo per a ningú, però els que més perden són els veïns del poble”.
Martínez recorda que la regidora Dolores Mascarell ha firmat una moció de censura que el PSPV-PSOE no autoritza, ni recolza. “Esta conducta suposa un clar acte d'indisciplina i un greu perjuí per a la línia política del Partit”.
Segons Martínez la Comissió Executiva dels socialistes de la Ribera Alta sol·licitarà a la regidora que torne la seua acta de regidor lamentat haver de prendre estes decisions, que ve obligada darrere de l'incompliment flagrant per part d'esta regidora per no complir amb els mandats expressats pels òrgans de direcció del Partit.

2 comentaris:

  1. aquesta gent esta plena de veri,encara no han aceptat la derrota de les darreres eleccions.gent com aquesta no deuria estar autoritzada per a regir.l'emblema que deuen tindre es:manar siga com siga i a costa de el que siga.lo millor que podrien fer es anar en la veritat per davant i tindre un poc de dignitat,cosa que no tenen ni un gram.

    ResponElimina
  2. no falla.com sempre,el PP amb marranades per poder fer el que els pase per les pilotes.

    ResponElimina