dilluns, 15 d’octubre del 2012

EL PATRONAT DE LA FESTA DE LA MARE DE DÉU DE LA SALUT OFERIX AL POBLE LA DISTINCIÓ AL MÈRIT CULTURAL DE LA GENERALITAT A ALGEMESÍ


El passat 9 d’octubre de 2012, Dia de la Comunitat Valenciana, la festa de la Mare de Déu de la Salut va ser reconeguda per la Generalitat amb la distinció al mèrit cultural. Per això, el Patronat de la Festa de la Mare de Déu de la Salut ha volgut fer extensiu este reconeixement als veïns i veïnes del municipi, a través d’un acte organitzat A la Capella de la Troballa.
Mn. Carlos Osoro presidirà l’acte d’entrega a què també assistix l’Alcalde d’Algemesí i la Corporació Municipal, el Patronat de la Festa i el Consell Assessor juntament amb tots aquells veïns de la localitat interessats.
En l’acte, el Patronat de la festa entregarà la medalla amb la distinció al mèrit cultural a l’Ajuntament d’Algemesí per a la seua exposició pública i permanent al Saló de Plens del consistori, com a acte d’entrega a tota la ciutat.
El reconeixement de la institució valenciana es va fer públic després del ple del Consell celebrat divendres passat 5 d’octubre.
Amb aquesta nova distinció la festa de la Mare de Déu de la Salut incrementa el seu palmarés ja que ha sigut reconeguda amb el títol de Patrimoni de la Humanitat, però a més ja ostenta títols com BIC (Bé d’Interés Cultural), Meravella Valenciana, Patrimoni Cultural Immaterial d’Espanya o la declaració de Festa d’Interés Turístic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada