divendres, 26 d’octubre del 2012

EL PATER ORGANITZA UNA JORNADA D’INFORMACIÓ I DEBAT SOBRE LA SITUACIÓ I REPTES DE L’AGRICULTURA EN LA RIBERA DEL XÚQUER


Analitzar la situació i els reptes de l’agricultura a la comarca de la Ribera de Xúquer, revisar les estratègies actuals i proposar possibles línies d’actuació és el propòsit de la jornada informativa i de debat que ha organitzat el PATER (Pacte Territorial per l’Ocupació en la Ribera) el dia 30 d’octubre, juntament amb la Mancomunitat de la Ribera Alta i les associacions agràries La Unió de Llauradors i Ramaders i AVA (Associació Valenciana d’Agricultors).
L’acte se celebrarà en l’Auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira i assistiran representants de cooperatives agrícoles, de l’administració autonòmica i municipal, de sindicats, de organitzacions empresarials i d’universitats i centres d’investigació, entre altres.
Els encarregats d’inaugurar la jornada seran l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, el president del Pater, Cristóbal García, el secretari general de La Unió, Ramon Mampel, i el president d’AVA, Cristóbal Aguado, que donaran pas a les ponències dels diferents experts de les universitats valencianes, de l’IVIA i de la Conselleria d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua.
Les diferents conferències tractaran temes com la reforma de la PAC, la situació de competència en els mercats, els cultius fruiters alternatius als tradicionals i la sostenibilitat en l’agricultura.
Segons el president del Pater, Cristóbal García, aquest tipus d’iniciatives són imprescindibles perquè la nostra agricultura continue sent competitiva en un mercat global i s’adapte als canvis en el mercat. Hui més que mai necessitem que agricultors, investigadors i membres de l’administració se senten a debatre sobre el futur d’un sector que és fonamental en la comarca.
Esta jornada està oberta al públic, prèvia inscripció per telèfon (962414142) o per correu electrònic info@manra.org.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada