divendres, 21 de setembre del 2012

SUECA PROCLAMA LA SEUA FALLERA MAJOR 2013




El saló d’actes de l’Ajuntament de Sueca ha acollit l’acte de proclamació de la nova Festera Major del municipi per a l’any 2013. Esther Adroguer Salvador, i les quatre membres de la seua cort d’honor, van ser rebudes per l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; una gran representació de la corporació local; el president de la Junta Local Fallera, Vicent Iborra; i un nombrosíssim públic, pertanyent al col·lectiu faller de la ciutat, familiars i amics, els quals els van brindar calorosos aplaudiments en el seu primer acte oficial.
Les protagonistes de l’acte van fer la seua aparició al saló acompanyades per representants dels col·lectius que les havien presentat al càrrec. La cort d’honor d’Esther, pròxima Festera Major i també Fallera Major de Sueca, ja que des de fa uns anys la mateixa persona ostenta els dos càrrecs, està formada per: Sandra Adroguer Salvador, presentada per la falla Verge de Sales; Gema Navarro Poveda, presentada per l’Associació Cultural Amics del Coet; Andrea Cebolla Castañer, presentada per la Falla Sucro; i Carla Mateu Viel, presentada per la falla Bernat Aliño. La nova Festera i Fallera Major de Sueca, Esther Adroguer Salvador va ser presentada per la falla Avinguda d’Espanya.
L’acte va servir també per a acomiadar, amb una calorosa mostra d’afecte per part de tots els presents, a la que ha ostentat els càrrecs de Festera i Fallera Major de Sueca 2012, Rebeca Rubio Cortell, i a les sis components de la seua cort d’honor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada