divendres, 14 de setembre del 2012

SUECA ACULL EL PRIMER FESTIVAL DE CINEMA INTERNACIONAL DE MERDA (CIM)





Sueca acull els dies 13 i 14 de setembre les projeccions del CIM, el primer festival de Cinema Internacional de Merda. La organització ha rebut un total de 115 audiovisuals de baix pressupost procedents de païssos com ara França, Portugal, Canadà, Txèquia, Estats Units i d’arreu de l’estat Espanyol dels quals s’ha fet una selecció per a projectar una trentena d’obres que opten al premi.
El certamen està organitzat per Sueca TV i Mãemeua en col·laboració amb Middion Projects, Digital Gràfic, Xocolates Comes, Lluna Plena Teatre i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sueca.
El Festival de Cinema Internacional de Merda es presenta com un certamen unitari de la serie B, la serie Z, el trash, el gore i l’underground amb seu a Sueca. “El C.I.M. Sueca aspira a dinamitzar les iniciatives audiovisuals de la contracultura. És la casa dels inassimil·lables, dels contestataris, dels àcrates i dels creatius lliures“, asseguren els promotors.
Les creacions més bizarres de l’univers podran veure’s al claustre de la Biblioteca Suecana, situada al carrer Sant Josep, en sessions de 20’30 hores el dijous i de 21’00 hores i 23’15 hores el divendres. Els premis es lliuraran el diumenge 16 de setembre, a les 21 hores, en el transcurs d’un singular acte al mateix claustre.
Volem prioritzar les idees i la creativitat per damunt dels mitjans tècnics. Hem apostat per unes projeccions eclèctiques que barrejen diferents temes i pressupostos, tenim tant produccions amateurs com altres amb una certa producció”, sostenen des del CIM.

Més informació en www.cimsueca.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada