divendres, 28 de setembre del 2012

SOCIALISTES DE LA RIBERA ALTA EXIGIXEN AL GOVERN DE LA GENERALITAT I AL PP MÉS ENERGIA PER A DEFENDRE EL NOSTRE AUTOGOVERN ENFRONT DE MADRID.



Els socialista de la Ribera Alta van celebrar un acte a Benifaió emmarcat en la campanya que  realitzen a la Comunitat Valenciana en defensa del autogovern.
En aquest acte van intervindre: Xavier Martínez, Carmen Ninet, Robert Martínez i Cipria Ciscar.
El secretari general dels socialistes de la Ribera Alta, Robert Martínez, manifestà en l'acte que se celebrá a Benifaió dijous passat, que en 1982, és va aprovar l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana i amb ell els valencians recuperàvem les institucions d'autogovern.
Segons Martínez ara, 30 anys després, és moment per a fer balanç, per a reflexionar sobre el valor de l'autonomia política, i per a destacar tot el que ha aportat a la societat valenciana, així com les insuficiències que hi hagen pogut haver i les seues possibilitats de desenvolupament futur.
Segons Martínez, “ens trobem en una situació greu i preocupant, immersos en una crisi econòmica que afecta la Comunitat Valenciana de manera especialment intensa, amb una Generalitat intervinguda, la imatge de la Comunitat per terra i el model de gestió dels governs autonòmics valencians dels últims anys trencat i desprestigiat”.

El dirigent socialista denuncia que hem tingut des de fa 17 anys Governs del Partit Popular que han malbaratat els recursos en fundacions, empreses publiques, privatització de l'educació i la sanitat, grans esdeveniments i projectes improductius, mentre han situat la Comunitat a la cua en els funcions primordials i la raó de ser de les comunitats autònomes com és la gestió de l'educació, la sanitat, atenció a la dependència i promoció de la cohesió social i civil col·lectiva.
Cipria Ciscar va fer un repàs als anys en què els socialistes van impulsar l'estatut d'autonomia que hui ens permet ser una autonomia amb tots els drets.
Ciscar digue que a més, aprofitantse de la crisi, hi ha una ofensiva contra els autonomies per a desviar l'atenció i fer-les responsables de tots els problemes que ens afecten. “En el fons la pretensió d'estos sectors és acabar amb l'Estat de Benestar i tornar a una Espanya uniformista i centralista”. El dirigent socialista digue que el problema de la Comunitat Valenciana no és l'autogovern, sinó el mal govern, la mala política, la gestió errònia, el malbaratament i la falta de defensa dels interessos reals de la majoria dels valencians i de la Comunitat Valenciana que s'ha dut a terme durant els últims 17 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada