divendres, 28 de setembre del 2012

HUIT PERSONES DETINGUDES PER ROBAR EN DOMICILIS I DESPATXOS DE CULLERA


La Guàrdia Civil ha detingut huit persones pertanyents a una xarxa especialitzada en robar en domicilis i despatxos de Cullera. L’objectiu d’aqueste grup delictiu era el robatori d’equips informàtics i xicotets electrodomèstics per a la seua posterior introducció en el mercat il·lícit.
La Guàrdia Civil venia investigant una sèrie de delictes de robatori amb força en domicilis no habitats i despatxos d’advocats des de finals de l’any 2011. Per aquest motiu es va establir un dispositiu amb l’objectiu d’identificar i detindre els autors dels fets.
Durant el desenvolupament de l’operació es va recuperar un ordinador d’altes prestacions, un monitor valorat en 1.000 euros, dos torres d’ordinador, quatre monitors i huit components informàtics amb una valoració aproximada d’uns 5.000 euros.
Les primeres gestions es van iniciar després d0haver-se produït un robatori amb força a Cullera a mitjan de novembre de 2011, al qual li van seguir cinc robatoris en diferents àtics de la mateixa localitat entre febrer i març del 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada