divendres, 28 de setembre del 2012

EL REGIDOR D’HISENDA DE l’AJUNTAMENT D’ALZIRA ACUSA ELS SOCIALISTES DE PERSEGUIR ELS CIUTADANS AMB LA CAMPANYA CONTRA EL PAGAMENT DEL BUS


El responsable de Política Municipal dels socialistes d’Alzira, Juan Torres, considera poc encertades les manifestacions realitzades en el ple de dimecres passat per D. Enrique Lahuerta, regidor d’Hisenda de l’Ajuntament d’Alzira.
Segons Torres, el Sr. Lahuerta, en la seua intervenció sobre la moció presentada perquè no es pague l’autobús, va afirmar que els socialistes estaven "acaçant als alzirenys i els obligaven a firmar en contra del Partit Popular".
Torres afirma que els socialistes d´Alzira, estan realitzant una campanya de protesta per la injusta mesura acordada pel Partit Popular, per mitjà de l’arreplega de firmes als comerços, carrers, clubs de jubilats i altres entitats de la ciutat. Els ciutadans, voluntàriament s’identifiquen per mitjà del seu DNI i amb la seua firma decidixen expressar el seu desacord amb el fet que paguen l’autobús els més necessitats. Sense ser assetjats, ni acovardits com a expressat en el ple el regidor del Partit Popular, Sr. Lahuerta.
El dirigent socialista expressa que amb les paraules de Sr. Lahuerta, “s’han sentit vilipendiats i ofesos per una difamació sense proves, amb l’única intenció d’amagar la mala gestió del seu govern en matèria econòmica”.
Torres explica que quan ixen al carrer van correctament identificats amb l’acreditació del PSOE i en les seues camisetes figura el logo i l’eslògan de la seua campanya. Ells no usen el Bus Tu SI.
Torres anuncia que com a conseqüència d’aquesta acció, dilluns que ve en la reunió de l’executiva socialista, es tractara aquest assumpte que es pot qualificar de greu per l’acusació abocada sobre el  PSOE i els seus afiliats. També proposarà que el grup municipal sol·licite un certificat de la vídeo acta de les intervencions del Sr. Lahuerta, de la moció contra el pagament de l’autobús i la seua intervenció en l’apartat de Precs i preguntes Perquè l’assessoria jurídica del partit estudie si ha comés acte il·lícit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada