dimarts, 2 d’abril del 2013

LA CAMINADA “SOLIDÀRIA CONTRA EL CÀNCER” DE SUECA JA HA ACONSEGUIT MÉS DE 400 INSCRIPCIONS


Dissabte que ve, 13 d’abril, tindrà lloc en Sueca la Caminada Popular “Solidària contra el Càncer”, una iniciativa del Club de córrer Peus Quets, per a commemorar el seu 25 aniversari, que compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca, l’Associació Local contra el Càncer, l’Hospital de la Ribera, i les empreses Carpio Sport, qui ha confeccionat les camisetes que lluiran els participants, Fustes Bonet i Alfa Immobiliària.
Tota aquella persona interessada a participar, haurà de comprar la seua camiseta en la botiga Carpio Sport, al preu de tres euros. A més, tindrà dret a una botella d’aigua, a mitat del recorregut, i a un refresc, quan finalitze la caminada, que tindrà un recorregut de 5,5 quilòmetres per l’assut i el cordó del riu”, en paraules dels organitzadors. En principi, estava previst posar a la venda 500 camisetes “però, veient la bona marxa que està tenint la venda, la qual ha superat ja la xifra de 400, i el gran suport que està tenint la iniciativa per part de col·lectius i particulars, es podran més a la venda si fóra necessari”.
La Caminada Popular “Solidària contra el Càncer” tindrà lloc dissabte que ve, 13 d’abril, a les 11 hores, des de la plaça de l’Ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada