dimarts, 25 de setembre del 2012

SOCIALISTES DE LA RIBERA ALTA DENUNCIEN L’ESCASSA ACCESSIBILITAT A l’HOSPITAL D’ALZIRA


La secretària de sanitat de la comissió Executiva del PSPV-PSOE de la Ribera Alta, Mª José Dasca, manifesta que no és la primera vegada que es denuncia públicament la mala comunicació dels pobles de la Ribera a l'hospital ubicat a Alzira.
Dasca considera que a pesar de la bona voluntat d'alguns municipis de donar un bon servei als seus ciutadans com els de l'Alcudia o Alberic, aquesta es veu aturada per les curtes mires del Partit Popular ja que aquests és un servei essencial per a la comunitat que ni la Generalitat, ni la Diputació han resolt des del naixement de l'Hospital de la Ribera.
La dirigent socialista ha declarat que si ja resulta difícil l'accés als pobles limítrofs, més pareix una odissea als més allunyats com els d'Antella, Gavarda o Rafaelguaraf. “Ciutadans que paguem impostos de primera i a canvi rebem prestacions de tercera , molt deficients com és el cas de l'accessibilitat a l'hospital dels diferents municipis de la Ribera.
Segons Dasca resulta lamentable i fora lloc que una vegada decidida la seua ubicació, ni la Generalitat, ni la Diputació en més de 10 anys, hagen plantejat cap pla d'accessibilitat. Es construïx l'hospital sense tindre en compte les infraestructures viàries, ferroviàries, ni de transport dels seus usuaris. Impensable en una societat moderna.
La responsable socialista recorda que no tots els municipis tenen línia d'autobusos que comuniquen amb l'hospital i si ho tenen, regularment ho és de matí, deixant una bona part del dia sense línies regulars.
Dasca anuncia que els socialistes de la Ribera Alta presentaran mocions en tots els ajuntaments de la comarca per a exigir a la Generalitat que active d'una vegada per sempre un pla d'accessibilitat a l'hospital que done resposta a la cada vegada més demanda ciutadana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada