dijous, 13 de setembre del 2012

DOS POLICIES LOCALS D´ALMUSSAFES REBEN LA FELICITACIÓ DE L´ALCALDIA PEL SEU SERVEI EN L´EXTINCIÓ D´UN INCENDI


L'oficial i l'agent que es trobaven de servei van sufocar les flames originades en la vivenda


A les 9.30 hores dEL matí, el president de la corporació d'Almussafes, Albert Girona, ha rebut els dos policies locals al saló de plens de l'Ajuntament per a fer-los entrega d'una felicitació pública per la ràpida i eficient actuació efectuada a mitjan del passat mes de juny. La professionalitat d'ambdós policies va comportar que únicament es generaren danys materials com a conseqüència del foc declarat en la cuina d'una vivenda del carrer Lira Almussafense. L'inspector cap del cos, David Lerma, ha acompanyat els dos professionals de la seguretat ciutadana durant l'acte.
L'oblit per part d'una jove veïna d'Almussafes d'una paella amb oli bullint en la vitroceràmica fou el desencadenant d'un incendi, originat el passat dia 16 de juny en un immoble situat en la zona sud del nucli urbà. Cap a les 22 hores, la zona de cocció va prendre ràpidament la campana extractora i tot el mobiliari situat en la part alta de la cuina, un fet que va alarmar la propietària de la vivenda, qui va cridar demanant auxili, a més de passar-se el preceptiu avís urgent a la dependència policial.
La patrulla formada per l'oficial, Vicente Romeu, i l'agent, Davíd Martí, els que acabaven d'iniciar el seu servici nocturn, va acudir ràpidament al lloc del sinistre, on es van trobar a un dels veïns de l'immoble en plena tasca d'extinció de les flames valentes de l'aparell extintor de la pròpia finca. “La col·laboració d'este jove ciutadà d'Almussafes- qui va haver de ser atés en el centre de salut per inhalació de fum - va resultar essencial, ja que gràcies a la seua valentia i rapidesa l'incendi es va limitar a l'àrea de la cuina i no es va propagar cap a la resta de les dependències de l'immoble”, expliquen els dos policies implicats. Encara que en el moment de la seua arribada el fum negre invadia part de la vivenda i inclús la talla de la cuina s'havia després, els dos policies van utilitzar els extintors amb mestria, aconseguint sufocar definitivament el foc. L'esmentada actuació es va completar amb l'arribada d'una dotació de bombers del parc de Silla, els efectius del qual van procedir a eliminar el fum de la vivenda afectada pel foc, així com de la resta dels immobles emplaçats en el mateix edifici.

Una vegada més, l'encertat servici prestat pels nostres agents i la col·laboració ciutadana ha impedit que el sinistre es cobrara víctimes”, explica la màxima autoritat municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada