dimarts, 4 de setembre del 2012

MÉS DE 2000 PRÉSTECS DURANT EL MES D´AGOST EN BIBLIOPISCINA 2012 D´ALMUSSAFES



Els veïns d'Almussafes han gaudit durant el mes d'agost de la quarta edició de la Bibliopiscina a les instal·lacions de les piscines municipals d'estiu. Sense cap cost addicional, els usuaris de les instal·lacions han pogut gaudir d'un temps de lectura durant les hores de bany lliure del recinte amb aquesta iniciativa de foment de la lectura, impulsada des de la Regidoria de Cultura del consistori municipal.
Per Quart any consecutiu, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Almussafes, a través de la Biblioteca Pública Municipal, ha presentat la iniciativa literària de la Bibliopiscina. L'esmentat servei, gratuït sense carnet, iniciat el dia 1 d'agost en horari d'11 a 13.30 hores i de 16 a 18.30 hores, ha permés als banyistes tant jóvens com adults gaudir d'un temps de lectura.
La iniciativa de facilitar als banyistes el desenvolupament de la lectura durant el seu temps d'oci ha conclòs amb més de 2000 préstecs només en el mes d'agost, amb la qual cosa, tal com argumenta la regidora de Cultura, Esperanza Carbonell, “un any més, es corrobora l'èxit d'este projecte que amenitza el temps d'oci de xicotets i majors”.
De nou, la Bibliopiscina ha aglutinat una variada col·lecció de publicacions periòdiques de periodicitat mensual i setmanal i premsa diària i especialitzada, a més d'una selecció de 100 volums de format lleuger i poca densitat, un 80 per cent dels quals dirigits específicament al públic infantil i juvenil.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada